Free Essay

Content Youtube

In: Computers and Technology

Submitted By locnguyen0808
Words 2570
Pages 11
BÀI TẬP NGHIÊN CỨU THỊ TRƯỜNG CÔNG NGHỆ SỐ

I. YOUTUBE

1. Giới thiệu
Ra mắt vào tháng 5 năm 2005, YouTube cho phép hàng tỷ người khám phá, xem và chia sẻ video gốc. YouTube có một diễn đàn để mọi người kết nối, thông tin và truyền cảm hứng cho nhau trên toàn cầu. Diễn đàn này hoạt động như một nền tảng phân phối dành cho người sáng tạo nội dung gốc và các nhà quảng cáo lớn nhỏ.
Với sự thay đổi của Google cho hệ thống bình luận của YouTube , bạn phải có tài khoản Google+ để viết bình luận. Google còn cho phép người dùng đăng các URL trong bình luận và số ký tự là vô hạn.
Cựu Phó chủ tịch kiêm Giám đốc kinh doanh Google, Kordestani tiết lộ rằng, mỗi phiên truy cập và xem YouTube trên di động hiện kéo dài khoảng 40 phút. Độ tuổi xem YouTube dao động từ 18-49 tuổi. 2. Sơ lược các cột mốc của Youtube
Tháng 2/2005: Đúng ngày Valentine, Chad Hurley đã đăng ký nhãn hiệu, logo và tên miền YouTube. Đây là ý tưởng của Chad Hurley, Steve Chen và Jawed Karim, cả 3 đều là cựu nhân viên của PayPal.
Tháng 4/2005: Video đầu tiên đã được tải lên YouTube bởi co-founder Jawed Karim. Nội dung video chỉ dài 19 giây với tiêu đề "Tôi ở sở thú". Hiện tại video đạt gần 30 triệu lượt xem.
Tháng 5/2005: Trang beta đầu tiên của YouTube được giới thiệu
Tháng 9/2005: Cột mốc đánh dấu 1 triệu video được đăng tải lên mạng xã hội YouTube chỉ sau 7 tháng hoạt động. Video đánh dấu mốc này là quảng cáo của Nike với hình ảnh Ronaldinho.
Tháng 12/2005: YouTube nhận được 3,5 triệu USD đầu tư từ Sequoia Capital, ra mắt bản chạy thử.
Tháng 1/2016: Đây là cột mốc đánh dấu sự ra đời của việc xác minh nội dung và bản quyền trên YouTube. Khi đó người hâm mộ chương trình Saturday Night Live đã đăng tải bản nháp Lazy Sunday trên YouTube, điều bất ngờ là 1 trong số video đăng tải đã có 7 triệu lượt xem và đài truyền hình NBC yêu cầu YouTube gỡ bỏ video này xuống.
Tháng 6/2006: Có lẽ NBC đã nhận thức được mức độ ảnh hưởng rất lớn của YouTube và nó sẽ còn tăng cao trong tương lai, vì thế đài truyền hình này quyết định hợp tác với YouTube để tiếp tận khán giả số. Đây cũng là cột mốc đánh dấu việc YouTube hợp tác với một nhà cung cấp nội dung lớn.
Tháng 10/2006: Dấu mốc lớn của YouTube khi Google quyết định thâu tóm mạng xã hội này với giá 1,65 tỷ USD và công ty chỉ có 65 nhân viên duy nhất.
Tháng 5/2007: Đây là dốc mốc khó quên với những người làm nội dung trên YouTube. Mạng xã hội này đã quyết định trả tiền cho người làm nội dung tốt, từ đó thu hút được rất nhiều video chất lượng. Đã có nhiều người kiếm được hàng trămg nghìn USD từ đây. Tại Việt Nam, có không ít YouTubers hiện đang kiếm tiền bằng những video mình tạo ra, YouTube thường gửi tặng nút play màu vàng hoặc bạc (tương ứng số lượng theo dõi) cho người tạo nội dung giá trị.
Cùng thời điểm này, video của cậu bé Charlie quay lại cảnh em trai đang cắn ngón tay mình đã làm YouTube sôi sục với lượng xem cao nhất thời điểm đó. Video mang về cho bố mẹ cậu bé 150.000 USD.
Tháng 7/2007: YouTube và CNN cùng tổ chức vòng tranh luận của kỳ bầu cử Tổng thống Mỹ năm 2008. Trong 16 ứng cử viên đã có tới 7 người sử dụng YouTube để quảng bá hình ảnh cá nhân.
Tháng 8/2007: Google chính thức kiếm tiền trên YouTube với những quảng cáo dạng video dài từ 10-15 giây.
Tháng 4/2009: Vevo lần đầu tiên xuất hiện, đây là dịch vụ video ca nhạc hợp tác giữa YouTube và Vivendi. Động thái này của YouTube nhằm xoa dịu các hãng đĩa khi video ca nhạc thường bị "cướp" bản quyền sau đó đăng tải trên mạng xã hội này.
YouTube hợp tác với Vivendi để ra mắt dịch vụ chia sẻ vide ca nhạc – Vevo. Đây là bước đi đầu tiên của YouTube trong việc xoa dịu mối quan hệ với các hãng đĩa – vốn thường phàn nàn về tình hình bản quyền trên website này.
Tháng 1/2010: YouTube chính thức cạnh tranh với những dịch vụ nội dung số như Netflix khi quyết định mua bản quyền phim để đăng tải trên mạng xã hội của mình
Tháng 4/2011: YouTube ra mắt YouTube Live cho phép truyền hình trực tiếp sự kiện, chương trình truyền hình thông qua dịch vụ của mình. Hiện tại dịch vụ này được sử dụng rất rộng rãi
Tháng 12/2012: Video ca nhạc Gangnam Style trở thành hiện tượng và đạt 1 tỷ lượt xem chỉ sau 5 tháng đăng tải. Đây là video ca nhạc khiến bộ đếm của YouTube gặp lỗi và buộc phải nâng cấp, hiện tại video có hơn 2,5 tỷ lượt xem.
Tháng 1/2013: YouTube mở 3 phòng thu riêng của mình với tên YouTube Spaces ở Losangeles, Tokyo và New York.
Tháng 3/2013: YouTube chạm mốc 1 tỷ người dùng.
Tháng 2/2014: YouTube cho biết 1 nửa số lượng người dùng truy cập dịch vụ thông qua di động, đánh dấu thời kỳ bùng nổ smartphone.
Tháng 8/2015: YouTube ra mắt YouTube Gaming cho phép game thủ chơi và tương tác trực tiếp với người xem
Tháng 10/2015: YouTube tiếp tục ra mắt YouTube Red, dịch vụ trả phí để xem video không có quảng cáo. Người dùng sẽ phải bỏ ra khoảng 9.99 USD/tháng để có được những ưu đãi bao gồm : * Có thể tải video về thiết bị để xem offline và xem trên background được. * Quyền được xem một số video shows "đặc biệt" từ những top YouTubers. * Mua YouTube Red cũng sẽ được subscription của Google Play Music để nghe nhạc thoải mái

3. Công cụ * Công cụ phân tích từ khóa * Youtube Suggests * Google AdWords: Keyword Planner * AdWords Editor * Google Trends * Keywordtool.io * Wordtracker * Videocents * Công cụ phân tích hoạt động
Socialblade là trang web dựa vào YouTube, Twitch và Instagram để tạo ra các dữ liệu phân tích, theo dõi sự phát triển của các channel để hiển thị các kết quả cho bạn. Bạn chỉ cần nhập tên kênh, số lượng views hàng ngày… là bạn đã có thể ước tính được số tiền mà bạn có thể kiếm được.

4. Top 10 Video đạt lượt view cao trên Youtube (tính đến tháng 3 năm 2016)
Gangnam Style - PSY: Tải lên từ 15/7/2012 (2.539.878.850 lượt view).
See You Again - Wiz Khalifa: Tải lên từ 6/4/2015 (1.567.045.285 lượt view)
Blank Space - Taylor Swift : Tải lên từ 10/11/2014 (1.526.022.625 lượt view)
Uptown Funk - Bruno Mars: Tải lên từ 19/11/2014 (1.459.959.932 lượt view)
Shake It Off - Taylor Swift : Tải lên từ 18/8/2014 (1.383.004.302 lượt view)
Bailando - Enrique Iglesias: Tải lên từ 11/4/2014 (1.336.479.152 lượt view)
Baby – Justin Bieber: Tải lên từ 19/2/2010 (1.332.748.773 lượt view)
Dark Horse - Katy Perry: Tải lên từ 20/2/2014 (1.329.865.228 lượt view)
All About That Bass - Meghan Trainor: Tải lên từ 11/6/2014 (1.308.502.689 lượt view).
Roar - Katy Perry: Tải lên từ: 5/9/2013 (1.302.936.584 lượt view).

II. DONGGIAO PRODUCTION

1. Xu hướng sản xuất để tối đa hóa lượt tiếp cận
Dựa trên 5 vấn đề của người dùng, hay cũng có thể gọi là 5 tiêu chuẩn, mà nếu 1 video có ít hơn 2 tiêu chuẩn thì sẽ không thể thành viral được: * My problem: Những vấn đề của cá nhân. Nếu clip của bạn đánh động đến những câu chuyện người xem đã gặp, đã trải qua họ sẽ đồng cảm tự nhiên, dù đó là clip hài hay bi. * My pride: có nghĩa là chuyện này đụng đến niềm tự hào, cái tôi của người xem. Châm càng mạnh, họ phản ứng càng dữ. Ví dụ những clip chửi bới của Kenny Sang chẳng hạn. * My sense of Humour (đúng gu hài hước): ai thấy đúng gu hài của mình thì sẽ share nhiều, nhưng cái mình thấy hài chưa chắc người khác đã thấy. Các bạn làm video nên chú ý. Có những cái hài nó ý vị thâm trường quá, người nghe có thể mỉm cười thấm ý, nhưng khó phá lên cười sảng khoái. * My passion/love (những mối đam mê, tình yêu của bạn): Những clip inspire niềm đam mê gì đó cũng là một loại, đánh động trực tiếp đến cộng đồng đam mê đó
- My inner value (những giá trị nội hàm, làm nên sự sâu sắc con người bạn): Ai cũng có nhu cầu chứng tỏ mình có "nội hàm sâu sắc", không ai muốn nói mình là loại rõng tuếch cả. Mấy clip về tình thương người, yêu gia đình, yêu nhân loại thế giới chẳng hạn là loại này.
Ngoài ra, còn có những vấn đề khác ảnh hưởng đến hành vi share của người xem. Họ có thể thích, nhưng ko share, các vấn đề đó liên quan đến Mood, Time, Social interest...

Về chủ đề, thì có mấy thể loại đơn giản dễ viral, gói gọn trong 4S: Shock - Sex - Sến - Việt Nam. Những thứ gì đụng tới Việt Nam, tới tự hào dân tộc là người ta share mạnh, cũng do nó tập trung cả 4/5 yếu tố trên. Ngoài ra, nhà sản xuất còn khai thác video của mình một là lấy đi nước mắt, hai là đem lại tiếng cười cho người xem.
Vấn đề của thị hiếu thích scandal, sốc, sex của một bộ phận lớn công chúng còn dễ thấy hơn ở lĩnh vực phim ảnh. Bằng chứng là những phim hài, hài nhảm hay những phim có các yếu tố sex, sốc thì lúc nào cũng đông khán giả hơn so với những phim nghệ thuật. Rất nhiều phim mang giá trị nghệ thuật cao, đạt nhiều giải thưởng điện ảnh danh giá nhưng rất chật vật để ra rạp. Thậm chí không ít phim làm xong, đi dự giải thưởng điện ảnh nào đó rồi… cất vào kho! Trái lại, phim hài, những phim gắn mác 18+ thì luôn hân hoan vì đạt doanh thu “khủng”. 2. Các nhà sản xuất tại Việt Nam
BHD, Cát Tiên Sa, Điền Quân Media & Entertainment, Sóng Vàng, Jet Studio, Đông Tây Promotion, May Q, Wepro... là những cái tên đình đám tại thị trường sản xuất, cung cấp nội dung tại các chương trình giải trí, phim ảnh, gameshow,... Các chương trình của họ chiếm lĩnh hầu hết khung giờ phát sóng trên các đài truyền hình nhưng không phải trong đó tất cả đều thành công, được công chúng đón nhận nồng nhiệt. Thị hiếu người xem luôn thay đổi, các nhà sản xuất không theo kịp ắt sẽ rời khỏi thị trường tưởng dễ ăn nhưng cực kì khó nuốt này. III. NETWORKS

1. Sơ lược về Network
Network (NET) là những công ty tập hợp nhiều Youtube Partner liên hệ trực tiếp với Youtube bằng một hợp đồng và họ được toàn quyền quản lý về bản quyền, kinh doanh, quảng cáo, phát tiển trên các đối tác của họ. Bạn sẽ không cần phải đăng ký Google Adsense để nhận tiền qua Youtube bởi vì Network sẽ đứng giữa để nhận tiền thanh toán Youtube và trả cho bạn, nếu như đăng ký Google Adsense cho Youtube dễ hơn thì Network sẽ khó hơn một chút, kênh của bạn phải có nội dung tốt và có một con số nhất định để tham gia. Để xem các Network lớn và tốt nhất, có thể truy cập trang: http://socialblade.com/youtube/top/networks 2. Ưu điểm khi là hội viên của Network * Đăng kí tham gia Network thì bạn sẽ bị chia sẻ một phần thu nhập nhưng đổi lại bạn sẽ nhận được sự hỗ trợ từ họ và khả năng bị khóa tài khoản thấp hơn. * Video tải lên sẽ bật kiếm tiền được trừ những video chặn trên toàn thế giới, nội dung bên thứ 3. * Được nhận sự hỗ trợ từ các NET. * Có nhiều phương thức thanh toán hơn Google Adsense(Paypal, Webmoney, Check, WU, ngân hàng…). * Tỷ lệ kháng cáo thành công cao. * Được xác nhận bản quyền Video 3. Khuyến điểm khi là hội viên của Network * Chia một tỉ lệ doanh thu từ Youtube cho Network(90-10, 80-20, 70-30… tùy thuộc vào các Network quy định mà họ đề ra). * Thời gian thanh toán có thể bị chậm, không đều như Google Adsense. * Đăng ký khó hơn Google Adsense, phải đáp ứng đủ yêu cầu của họ. * Một số chủ đề bị cầm như: Phim hoạt hình ở QuizGroup 4. Xu hướng Network * Việt Nam
Quizgroup, Freedom, Life, Fullscreen, Machinima… là một số trong những cái tên uy tín mà dân MMO Youtube Việt Nam thường tham gia nhất. Nhìn chung, Quizgroup là Network nhiều người đăng ký nhất tại Việt Nam cũng chính bởi sự dễ dãi của nó.
Hiện tại ở Việt nam hiện nay có một số đơn vị đã liên hệ và đăng ký mạng lưới Network thành công với YouTube, bạn nên tham gia những Network này để nhận sự hỗ trợ tốt hơn, tiêu biểu nhất là Yeah1 Network, Metub Network, Pops WW...
Một số NET phổ biến Network | Subscriber Rank | View Rank | Members | VTV | 371 | 194 | 70 | POPS WW | 184 | 87 | 735 | POPSWWCHSA | 204 | 141 | 199 | YEAH1 | 143 | 101 | 78 | FREMANTLEMEDIA | 53 | 26 | 3012 | YANTV | 2350 | 2418 | 9 | NETLINK | 493 | 353 | 145 |
Tình hình RIAV Network Network | Subscriber Rank | View Rank | Members | RIAV | 2807 | 2689 | 6 |

* Thế giới:
Có thể xem chi tiết tại đây: http://socialblade.com/youtube/top/networks/mostviewed 5. Phân biệt kênh Youtube sử dụng Google Adsense hay Network
Cách 1: Sử dụng tiện ích vidIQ của Google Chrome. * Bước 1: Tải tiện ích vidIQ cho trình duyệt Google Chrome tại đây. * Bước 2: Vào xem một video trên Youtube và đăng ký một tài khoản vidIQ
Nếu như kênh này đăng ký Google Adsense thì sẽ hiển thị một dòng chữ loằng ngoằng. Nếu kênh này sử dụng một Network nào đó thì sẽ hiển thị tên một Network cụ thể
Cách 2: Sử dụng Ctrl + U ngay trên trình duyệt, bạn tìm đến dòng có thẻ meta attribution * Nếu giống như <meta name=attribution content=ds6FtJouYPTwdJ1fw0ZqBQ/> thì là kênh sử dụng tài khoản GA * Nếu giống như <meta name=attribution content=netlink/> thì là kênh sử dụng Network…...

Similar Documents

Free Essay

Youtube

...《YouTube风险投资分析》 课程名称 :风险投资学 学生姓名 :XXX 学 号 :xxxxxxxxxx 院 系 :经济与管理系 专 业 :XXXXX 一、案例 一、玩出奇迹 为了把搞笑的晚餐会录像与朋友分享,一个简单的YouTube网站就此诞生,成就了年轻人的好玩心理。如今,Google要以16.5亿美元买下这个视频分享网站。陈士骏,这位台湾出生的毛头小伙子从此咸鱼大翻身,一夜间成为巨富。 二、一切为了分享 YouTube去年2月成立,与Google当年创立时一样,这家公司的雏形也是诞生在车库中。创造人之一为27岁华裔青年陈士骏(英文名:史蒂夫•陈)。 陈士骏出生于中国台湾,上中学的时候移居美国。他从高中开始就痴迷于数学和科学,曾在伊利诺艺术和科学院学习编程和计算机科学,后进入伊利诺大学香槟分校学习计算机科学。 陈士骏在供职于网上付款公司Pay-Pal期间,认识了大学校友查德•赫尔利。查德•赫尔利和陈士骏均于1999年加入Pay-Pal公司,是其最初的二十名雇员之一。 陈士骏从第一份工作离职后,欠下大笔信用卡债,后来他决定自己和朋友一起创业。 创建YouTube这个网站的初衷非常简单。陈士骏和赫尔利的原意是为了给朋友之间提供一个分享录影片段的场所,没想到网站却在短短一年时间里成为网民的回忆储存库和作品发布场所,特别是在年轻人中的影响力尤其广泛。 2005年1月,陈士骏和赫尔利拍下了一次非常搞笑的晚餐会录像,两人想把这段有趣的录像与他们在旧金山的朋友一起分享。但由于视频文件太大,每次他们的电子邮件都被拒绝发送。于是两人决心设计出一种简单易行的视频共享解决方案,最终他们在赫利的车库里创办了YouTube.com网站。 戴粗框眼镜、笑容腼腆的陈士骏回忆说:“当我们开始创业的时候,网络上几乎没有相关的服务。” 三、走红速度惊人 YouTube网站名的原意为“你的电视机”,即指让网友们分享自拍录像的影音平台。陈士骏和查德•赫尔利当时完全没有预料到他们的发明将会造成多大的冲击。今天,它已经一跃成为互联网上最受欢迎的网站之一。   由于YouTube采取的是用户自制并上传视频短片的模式,短短几个月的时间,它就聚集了大批用户。YouTube服务的宗旨就是“允许任何人上传并共享任何视频内容(非法内容除外)”,因此,它的大部分内容都是由用户自己创作的。点击率最高的短片很有可能是两个男孩的无伴奏Hip-Hop演唱,或者是一个女孩面对摄像头的独白。 因为其新颖的形式,YouTube在网上积聚了极高的人气,不断有各种各样的新奇录像被传上来,而且大部分的作者都是30岁以下的年轻人。 许多录像仅仅只有几分钟长,但大多数都很有趣:有人在唱歌,有人在跳舞,还可以看到关于猫咪的趣事,还有的是对政客的嘲讽短片。 创业不到几个月,大名鼎鼎的美国红杉投资(曾投资Google)给YouTube开出了1.15亿美元的巨额投资。后来的发展表明,红杉果然慧眼独具。 四、日浏览量破1亿 也许在很多专业制作人眼中,YouTube的视频节目都非常业余,根本不值一提,但事实证明观众的反应与此截然相反。 “不管你有多老,你总能在YouTube上找到一些能引起你共鸣的东西。” 美国老太太Laipply说,“我65岁了,我在看YouTube,我女儿也看,我女儿的女儿也在看,我们都很开心,我们很喜欢这个网站上的短片。” 今年7月,YouTube的视频日浏览量突破了1亿次,这相当于...

Words: 372 - Pages: 2

Free Essay

What Is Youtube

...what is youtube? YouTube is a video sharing website that has changed the way we share and receive information, entertainment, education and advertising across the globe. YouTube was founded in February 2005 by Chad Hurley, Steve Chen and Jawed Karim, ex employees of net banking system "PayPal."Within one year of its launch, in November 2006, YouTube was sold to Google for $1.65 billion. http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/6034577.stm Since then it has become a worldwide phenomenon. Four billion hours of video are watched each month with 72 hours of video uploaded every minute. http://www.youtube.com/yt/press/statistics.html YouTube has become embedded within our culture. How does it work? what does it have to offer YouTube is designed to let people share videos with the world. According to the websites own definition: "YouTube allows billions of people to discover, watch and share originally-created videos. YouTube provides a forum for people to connect, inform, and inspire others across the globe and acts as a distribution platform for original content creators and advertisers large and small. Users create an account and can start uploading any video file they may own. It offers the ability to browse videos based on channel and popularity, giving a central location to search videos on the internet. YouTube helped pave the way for video blogs . Giving people the ability to record and upload their opinions and/or information on a regular basis with extreme ease. In......

Words: 1088 - Pages: 5

Premium Essay

Youtube Analysis

...YouTube By Lars Ole Meyer, 1.u YouTube is a website where one can share his or her videos. It was created by Chad Hurley, Steve Chen and Jawed Karim in February 2005, they had worked together at Pay-Pal (an internet payment method), and received money that the corporation had in surplus to start a new project. YouTube as we know it today is credited to two events. First, one of the co-founders could not find the video containing Janet Jackson’s accidental exposure of her breast at the 2004 Super Bowl halftime show. Secondly, two of the cofounders could not share a personal video with each other using e-mail. To sum up, YouTube was created, so that one could easily share videos with one another and furthermore it became a portal where one could find popular and wanted videos without having to surf the internet for hours. After a year, YouTube announced that more than 100 million videos were being watched every day and around 60.000 videos were being added on a daily basis. The first video on the site is called “Me going to the zoo” uploaded by Jawed Karim on the 23’rd of April and it only lasts 19 seconds. Today YouTube has evolved with great pace. It was bought by Google in November 2006 for the sum of 1.65 billion US$. I have my own channel on YouTube, partly so that I can follow my favorite uploaders, currently I subscribe to 99 channels and 15 people follow me. I also use my account to upload stuff. This is a very delicate matter to me; I have only uploaded a few of...

Words: 652 - Pages: 3

Free Essay

Content

...Turning Content into Conversions C NTENT CREATE ENGAGE MARKET STRATEGIZE Landing Pages for Content is clearly king. That passion to learn is the fuel of content marketing. Valuable content spreads like wildfire—providing opportunities for the brands behind the content to capitalize on their blogs, white papers, infographics, webinars and slide decks. This guide to Landing Pages for Content Marketing takes a practical look at exactly how to deliver measurable, significant conversions for each of the major categories of content. Beyond the narrow view of dumping your content, behind a lead capture form (often called “gating the assets”), there exists creative ways to up-sell and cross-sell content to convert your audience’s attention into business results. This approach preserves the social and organic viability of content, while improving its business value. It also adds a new ROI layer of measurement and comparison to content marketing initiatives. For each category of content, we give you a couple of tactics —letting you get your feet wet with one before jumping into another. Everything here is designed to deepen engagement and participation with your brand while providing you with © i-on interactive, inc. All rights reserved. Across markets and personas, people have an insatiable appetite to consume information. measurable results from your content marketing initiatives—driving qualified leads & sales for your organization. The Fair Exchange of Content All......

Words: 2467 - Pages: 10

Free Essay

Guide for Youtube

... Disclaimer: This work may not be copied, sold, used as content in any manner or your name put on it until you buy sufficient rights to sell it or distribute it as your own from us and the authorized reseller/distributer. Every effort has been made to be accurate in this publication. The publisher does not assume any responsibility for errors, omissions or contrary interpretation. We do our best to provide the best information on the subject, but just reading it does not guarantee success. You will need to apply every step of the process in order to get the results you are looking for. This publication is not intended for use as a source of any legal, medical or accounting advice. The information contained in this guide may be subject to laws in the United States and other jurisdictions. We suggest carefully reading the necessary terms of the services/products used before applying any activity which is, or may be, regulated. We do not assume any responsibility for what you choose to do with this information. Use your own judgment. Any perceived slight of specific people or organizations, and any resemblance to characters living, dead or otherwise, real or fictitious, is purely unintentional. Some examples of past results are used in this publication; they are intended to be for example purposes only and do not guarantee you will get the same results. Your results may differ from ours. Your results from the use of this information will depend on you, your skills and effort,......

Words: 3412 - Pages: 14

Free Essay

Youtube

...Do a SWOT analysis of YouTube in India. Internal | Strengths * The site is very user-friendly and video uploads are easy * Launching a localized YouTube site that contained local promoted videos, featured videos, localized user interface * Using digital hash technology for copyrighting protection | Weaknesses * User created content is not really that popular or well crafted * Copyrighted material is not allowed to be uploaded onto the site * Only including some Indian languages and not all Indian languages on the site | External | Opportunities * Expand viewer content to include a larger age range of viewers * Customizing to local preference to attract more users * Entered into various partnerships with Indian TV networks and film produces that would suit the local taste | Threats * Competition from Google’s social networking site Orkut and local Indian portals offering local content * Local music labels in India suing YouTube * Receiving criticism from fundamentalist groups regarding its contents * Facebook, Twitter, and Flickr | 2. Assess YouTube’s growth through alliances and partnerships. YouTube has grown by forging partnerships with various companies and providing entertainment that suit the local taste and preferences of the host county. 3. Assess the company’s localizing strategy. Do you recommend that YouTube “localize” when entering other countries? YouTube India provides users with relevant content and a platform to share its unique and diverse culture and...

Words: 259 - Pages: 2

Premium Essay

Content

...Plan the Content The text of the website is abbreviate which easy for those who are not very good in reading. In then website there have some friendly tone and active voice such as thank you. The website does not include any transitional words. The photograph of the website is clear which can deliver a message or prompt an action towards customer. This is because customers need to see the product clearly before make any payment. The photographs of the website are in high-quality. A high quality photo will attract more people to visit the site, especially marketing website. How to Attract Customer The website has promotion set. The promotion set can help attract customer as there are deduction in price. The cheaper the price, the more customers will come to buy the product. Next is our website is user friendly. It is easy to use and high computer knowledge is not necessary needed to browse through our website. However, the website has a good public relation between customer and the seller. Customer which has problem can simply browse through the Contact Us page to get our information, so that they will feel more safe when making purchase with the seller. The picture in use is clear and easy to identify. This will lead to more visitors to visit the site. The details of the products are clearly stated, therefore customer will easy to see and understand. User will visit the website if the website is interesting and user friendly....

Words: 252 - Pages: 2

Premium Essay

Google and Youtube Merger

...Google and YouTube HRM 587 (Managing Organizational Change) Google and YouTube The two companies we have decided to research and discuss are Google and YouTube. We would like to look into the recent merger they had and what caused these two companies to come to this decision. YouTube is a website that enables users to upload videos of places they have been, things they have done, tutorials and etc. YouTube has greatly grown since 2005 and now has millions of videos uploaded each day of various things. Google is a popular search engine that is commonly used to access information from websites all over the world. Before YouTube was bought out by Google it was suffering from financial struggles. The company was a victim of its own success as consumer demands for their service would allow people to upload videos to YouTube which continued to add capacity (Kafka, 2010). Consequently, the company could not turn a profit. In fact, consumer demand for YouTube remains strong today as there are hundreds of hours of video uploaded to YouTube every minute and there are now hundreds of YouTube channels that can be subscribed to (YouTube Company Information, n.d.). Google, on the other hand, was in good financial shape pre-merger (Google Investor Relations, n.d.). It had plenty of money to purchase promising companies, especially ones that would expand Google’s advertising capabilities and revenues. The bottom line is that both YouTube and Google appeared to be a......

Words: 882 - Pages: 4

Free Essay

Youtube

...WHAT IS YOUTUBE YouTube is a website designed for sharing video. Millions of users around the world have created accounts on the site that allow them to upload videos that anyone can watch. Every minute of every day, more than 35 hours of video is uploaded to YouTube. Video files can be very large and are often too big to send to someone else by email. By posting a video on YouTube, you can share a video simply by sending the other person a url ‘link’ – that is, the 'address' of the relevant internet page. When YouTube was created in 2005, it was intended for people to post and share original video content. But since then it's also become both an archive for storing favourite clips, songs and jokes, as well as a marketing site for companies to promote their products. Nowadays the term ‘viral video’ is common. This refers to a video clip that people have liked so much that they've shared its link by email with millions of others around the globe – in effect, it's spread like a virus. Companies have realised that they can harness this ability to reach potential customers and have created their own YouTube accounts for posting advertisements and other marketing videos. Film and television companies maintain a tight control over their own content and block illegal sharing of their programmes. However, several now use YouTube to allow fans to see high-quality trailers or repeats of recently aired shows. ADVANTAGES OF USING YOUTUBE i) Huge video database ...

Words: 842 - Pages: 4

Free Essay

Youtube Effect

...The YouTube Effect How a technology for teenagers became a force for political and economic change. BY MOISÉS NAÍM | DECEMBER 27, 2006 A video shows a single line of people slowly trudging up a snow-covered footpath. A shot is heard; the first person in line falls. A voice-over says, "They are shooting them like dogs." Another shot, and another body drops to the ground. A uniformed Chinese soldier fires his rifle again. Then, a group of soldiers examines the fallen bodies. These images were captured high in the Himalayas by a member of a mountaineering expedition who claims to have stumbled upon the killing. The video first aired on Romanian television, but it only gained worldwide attention when it was posted on YouTube, the popular video-sharing Web site. Human rights groups explained that the slain were a group of Tibetan refugees that included monks, women, and children. According to the Chinese government, the soldiers had fired in self-defense after they were attacked by 70 refugees. The posted video seems to render that explanation absurd. The U.S. ambassador to China quickly lodged a complaint protesting China’s treatment of the refugees. Welcome to the YouTube effect. It is the phenomenon whereby video clips, often produced by individuals acting on their own, are rapidly disseminated throughout the world thanks to video-sharing Web sites such as YouTube, Google Video, and others. Every month, YouTube receives 20 million visitors, who watch 100 million video......

Words: 953 - Pages: 4

Premium Essay

Contents

...(8) WeeksPrerequisite(s): None |   Table of Contents |   | Evaluation Procedures | Course Description | Grading Scale | Course Scope | Course Outline | Course Objectives | Policies | Course Delivery Method | Academic Services | Course Materials | Selected Bibliography |                                                                                                                                                                                Table of Contents Course Description (Catalog) |   This course examines a diverse sample of social problems facing the United States today, and it identifies how these problems affect and are affected by our institutions and culture. The sociological perspective and key theories will be used to understand the beginnings of the civil society, how problems develop and are defined, and the role of social change (particularly contemporary technological innovation). Key social problems covered will include social stratification/inequality, crime, drug abuse, prostitution, aging, infectious disease, family violence, health care, racial/ethnic conflict, terrorism, etc. Sociological research on social problems will be explored, and social policies to remedy the negative consequences of these issues on society will be discussed.                                                                                                                                  Table of Contents   Course Scope |   This 8-week......

Words: 5821 - Pages: 24

Free Essay

Content

...conducted with each patient and the data were analysed using content analysis. Results. The categories concerning pain include the informants’ descriptions of several aspects of pain. These aspects are described in four categories and four subcategories: (i) pain location, (ii) pain duration with the subcategories ‘periodic pain’ and ‘continuous pain’, (iii) pain intensity, (iv) quality of pain with the subcategories ‘sensory aspects’ and ‘affective aspects’ . The content of pain experience in everyday life was divided into four subthemes and was further abstracted into a theme. Four subthemes, each comprising several meaning units, were created and labelled: (i) fear and anxiety, (ii) feeling of uncertainty, (iii) feeling of stress, and (iv) loss of strength. In these descriptions, it was obvious that chest pain considerably disturbed and affected the informants’ lives and an overall theme ‘intrusion into the everyday life world’ emerged. Conclusion. The results of this study show that unexplained chest pain intrudes into everyday life in a destructive manner that cannot be ignored. Relevance to clinical practice. Patients are not receiving optimal care to relieve their pain and there is therefore a need for specialized nurses who can give adequate help and support. Ó 2005 Blackwell Publishing Ltd Issues in clinical nursing Living with unexplained chest pain Key words: chest pain, content analysis, everyday life, patients’ experience, symptom......

Words: 6575 - Pages: 27

Free Essay

Youtube

...Table of Contents: 1) Expansion - One way for a company to expand is by increasing its share of existing markets. This typically requires actions such as making product or service Improvements… *Marketing Strategy (7th edition)—A Decision Focused Approach—Orville C. Walker Jr—Page 13 2) Mission Statement- A well-thought mission statement guides an organization’s managers as to which market opportunities to pursue and which fall outside the firm’s strategic domain . *Marketing Strategy (7th edition)—A Decision Focused Approach—Orville C. Walker Jr—Page 7 3) Sustainable competitive advantage- Is based on company resources, resources that other firms do not have, that take a long time to develop, and that are hard to acquire. *Marketing Strategy (7th edition)—A Decision Focused Approach—Orville C. Walker Jr—Page 14 4) Diversifying- Firms also seek growth by diversifying their operation. This is typically risker than the various expansion strategies because it often involves learning new operations. *Marketing Strategy (7th edition)—A Decision Focused Approach—Orville C. Walker Jr—Page 16 5) Customer-focused objectives- As firms emphasize developing and maintaining long-term relationships, customer-focused objectives- such as satisfaction, retention, and loyalty-are being given greater importance. *Marketing Strategy (7th edition)—A Decision Focused Approach—Orville C. Walker Jr—Page 13 YouTube has been the most popular Internet video...

Words: 890 - Pages: 4

Premium Essay

Youtube in the Classroom

...Running head: YouTube in the Classroom YouTube in the Classroom: Helpful Tips and Student Perceptions Brandice Fillmore University of Houston- Victoria- EDUC 6310 YouTube in the Classroom- Helpful Tips and Student Perceptions In the YouTube article aptly titled YouTube in the Classroom: Helpful Tips and Student Perceptions: Authors Fleek, Beckham, Sterns, and Hussey clearly defined the rise of the popularity of YouTube in the classroom because of the dominance it has in the classroom. The significant research question is how much of a phenomenon YouTube truly is in the classroom. This particularly study is very pertinent due to the fact of the relevance YouTube has in the classrooms across America. The method of using the students brought it all into full focus because women and men naturally learn differently. The visual stimulation is more apparent in men than women and usage of YouTube aptly displays it. The blended learning theory forces us all see the special importance of YouTube. Garrison and Kanuka (2004) define blended learning as, “thoughtful integration of classroom face-to-face learning experience with online experiences. It is the true blending of technology in the rarest form. Some students learn better during the process such as blending learning. The method of using the female and male students from an urban gave the study the depth it sorely needed. The professor dealing with them face-to-face made the study very interesting due to the rate......

Words: 1200 - Pages: 5

Premium Essay

Content

...Content Environmental turbulence refers to the amount of change and complexity in the environment of a company. The level of environment turbulence is affect by the amount of change in environmental factors, such as physical, cultural, demographic, economic, political, technology, governmental regulations and etc. The company which can perform a high performance even in a high turbulence environment will be success in the market. The AirAsia Berhad is successfully had a high performance in the previous turbulence environment it faced. Now, the AirAsia Berhad had become the leader in the lowest cost carrier in the airplane industry. Cost Leadership Strategy Datuk Tony Fernandez as CEO of AirAsia Berhad said his philosophy is very clear: before a business can grow, it needs to have its costs under control. It must be cost-efficient and profitable, and it must create value. Costs that do not add value must be contained, reduced and even eliminated. It means that AirAsia can be growing in the airline business if they can control their cost. The cost that they have to running there must be efficient and reliable. Everything that can make inefficiencies must be reduced and possibly to eliminate. AirAsia can be possibly competing with other airplane industries if they can make efficiencies to reduce cost and make the low possible fare than other airplane industries. Alignment with what Datuk Tony Fernandez said AirAsia business strategy was centered on cost leadership......

Words: 1973 - Pages: 8